"Skorajda nimam besed, s katerimi bi opisala mojo izkušnjo dela s konji na Ranču Seleren. Kar se me je najbolj dotaknilo je predanost, razumevanje, spoštovanje in sodelovanje, ki ga pri delu s konji tukaj učijo. Izjemna izkušnja, ki me je obogatila in, ki spreminja moj svet na bolje ter mi pomaga ljubeče rasti v moje potenciale. Neizmerno sem hvaležna vsem bitjem Ranča Seleren.

Hvala za sanje in strast."

Priporočajo nas zadovoljni obiskovalci ranča

 

Obiskovalci Ranča Seleren so ljudje, ki iščejo tisto nekaj več pri stiku s konjem in večinoma se vračajo k nam spet in spet, kar nam daje veliko zadovoljstvo, saj nam največ pomeni dobro opravljeno delo in zadovoljstvo naših obiskovalcev, pa naj bodo to majhni navihančki ali odrasli konjeljubci.

 

Nekateri izmed njih pa so si vzeli nekaj časa tudi zato, da z vami delijo zadovoljstvo ob preživetem času z nami in našimi konji, ter izkušnjami, ki so jih pri nas nabrali.

Katja

Hiša mavričnih otrok

""Ko smo prišli na ranč, smo bili preprosto očarani. Otroci nad veličino in svobodo živali, jaz pa predvsem nad pristopom dela, lokacijo in naravo. Čudoviti konji, vsak drugačen in edinstven so bili v svojih čredinkah, ki se med seboj prepletajo, vsaka čredinka ima svoje zavetje za počitek ali za umik z dežja, konji pa imajo hrano in vodo pripravljeno tako, da se morajo do nje sprehoditi (jo poiskat), kot je to v naravi.

Tudi odnos do konjev me je očaral, saj temelji na povezovanju in povezovalnih igrah, ki gradijo medsebojno zaupanje."

""Zanimivo je, ko vidiš kako lahko človek in konj komunicirata in to izključno na telesni in mentalni ravni. Meni je super izkušnja, ko to počasi in z vsako novo uro osvajam, vsako uro mi je boljše, saj več znam. Ajda in Gašper sta inštruktorja, ki se zavzemata za naravno konjarstvo, njuni konji so navajeni na nežne dotike brez prisile. Učita me dotikov v pravem trenutku, pravilne drže na konju, odločnosti, cilj vsega tega pa je, da ti konj sledi in, da delujeta skladno. Ko ti to uspe, si zares na konju! Priporočam!"

Elena

© 2015 by Ajda Mav, s.p.