Tudi za družine, kjer se več družinskih članov navdušuje nad konji, smo pripravili posebne programe, ki omogočajo preživljanje časa s konji na tak in drugačen način za vse člane družine. Tako se bo lahko cela družina spoznala s konji in doživela enkratno izkušnjo, o kateri boste z veseljem govorili in se je spominjali še dolgo vnaprej.

Spoznavanje s konji za celo družino je prav posebno doživetje.

 

Ne samo, da boste lahko opazovali nasmeh na obrazu vaših najmlajših, ko se bodo spoznavali s konji in skrbjo zanje ter prvič ali ponovno sedli na njihov hrbet, vendar boste tokrat lahko vsega tega deležni tudi vi in se s svojimi družinskimi člani tako povezali na povsem nov način in ustvarili spomine, ki se jih boste z veseljem spominjali še v prihajajočih letih.

Z vami bomo preživeli uro in pol, ko bomo skupaj očedili in pripravili konje za ježo, se spoznali z osnovami pravilne drže na konju in seveda konjskega razmišljanja, nato pa se bomo podali na skoraj enourni sprehod v naravo, ki obkroža naš ranč.

 

Družinsko jahanje
Odrasli in otroci (max 4 osebe)
Družinsko jahanje
Odrasli in otroci (max 4 osebe)
Konjarske urice

Za vse tiste, ki ste si vedno želeli spoznati konje tudi od blizu, pa nikoli niste imeli želje jahati ali pa se trenutno za tak podvig še niste pripravljeni odločiti, ker bi želeli o konjih najprej izvedeti več, preden se vsdete nanje, smo pripravili prav poseben program konjarskih uric, kjer boste lahko izvedeli o konjih vse tisto, kar vas je vedno zanimalo, pa tudi vse tisto, kar si nikoli niste niti zamislili, da je o konjih potrebno vedeti.

Z nami boste spoznali osnovne konjeve značilnosti, njihov način razmišljanja in vedenja, osnovno znanje, ki naredi jahača dobrega in konjarja odličnega, ter zanimivosti, ki jih o konjih nikoli niste vedeli, in bodo vaš pogled nanje postavili v popolnoma novo dimenzijo.

Z vami bomo preživeli 2 izobraževalni in sproščujoči urici, v objemu narave in konj.

Za družine

© 2015 by Ajda Mav, s.p.