Za podjetja

V današnjem svetu informacijske prenasičenosti, hude konkurenčnosti in vsesplošne potrošniške družbe nasploh, si mora vsako podjetje, podjetnik, zaposleni, nadrejeni, sodelavec in prodajnik zagotoviti svoje mesto na zemljevidu in poskusiti dosegati dobre, boljše in najboljše rezultate, da bo ostal opažen.

 

Ali je vaše podjetje lahko še bolj uspešno, pa ni odvisno samo od trga, na katerem poslujete, ampak tudi od vas in vaše ekipe sodelavcev ter njihove produktivnosti. Da bi dosegli maksimalno produktivnost znotraj podjetja in pritegnili stranke na zunanji strani prodajnega okna, pa je potrebno spoznati sebe, svoje vodstvene in prodajne veščine in ekipo, ki bo z vami na čelu gonilna sila napredka in uspeha v vašem podjetju.

 

In konji? Konji nam bodo s svojo edinstveno naravo in organiziranostjo znotraj črede ponudili vpogled v kompleksno, vendar fleksibilno strukturo črede, ki jo lahko primerjamo z našimi poslovnimi organizacijami in znotraj katere so vloge, povezave med njimi ter njihove odgovornosti in pravice zelo jasne.

 

Potegnemo lahko veliko vzporednic med dobrim vodjem v poslovni organizaciji in alfa konjem v čredi. Pridobiti in izboljšati te veščine pa vam bomo pomagali skupaj z našimi konji na Ranču Seleren.

Vsi za enega, eden za vse!

Team building program, ki je zasnovan po principu "edutainmenta", torej program, ki združuje elemente izobraževalne in razvedrilne narave.

 

Na ranču, kjer se bo vaša ekipa znašla v popolnoma novem in drugačnem okolju, se boste morali znajti pri delu s konji, saj boste soočeni z nalogami in izzivi,  ki se jih do sedaj verjetno še nikdar niste lotili.

 

Sodelovanje s konji in spoznavanje njihovega načina delovanja, vedenja in komunikacije, vam bo dalo nov vpogled v dinamiko skupine in lastnosti njenih posameznikov, ob tem pa se boste še odlično zabavali.

Bodi ALFA!

S konji je možno početi veliko več, kot jih le jahati in, če pozorno prisluhnimo, nas lahko naučijo veliko o nas samih.

 

Delavnica "Bodi ALFA" je namenjena vsem tistim, ki bi s pomočjo spoznavanja izredno senzibilne narave konja želeli spoznati samega sebe in se naučili čim bolj optimalno delovati na področju svoje kariere.

 

Najbolj zanimiva bo za prodajnike in managerje, naučili pa vas bomo vodstvenih in komunikacijskih veščin s pomočjo opazovanja konj in dinamike znotraj črede, ter dela na tleh, kjer bomo krepili nekaj najpomembnejših lastnosti odličnega vodje.

 

Presenečeni boste, ko boste spoznali kako tesno so vrednote konjskega sveta povezane z vrednotami našega okolja in kako močno se spremeni naše življenje, ko smo pripravljeni prisluhniti zakonitostim, ki poganjajo oba svetova.

 

Pobeg iz ograde

Po principu iger "soba pobega" (escape room), ki so zaslovele najprej v virtualnem svetu, potem pa si svoje mesto zagotovile tudi med pustolovci v resničnem svetu, smo tudi mi pripravili različico napete igre preživetja, v kateri je potrebno s skupnimi močmi v določenem časovnem obdobju najti dovolj namigov, ki vas pripeljejo do izhoda. 

 

Da pa ne bi bilo vse skupaj preveč običajno, bo namesto vas v ogrado zaklenjen konj, katerega boste s skupnimi močmi poskusili rešiti.

"Pobeg iz ograde" je zasnovan kot team building program, kjer se vaša skupina sodelavcev znajde na preizkušnji, ki ji bo kos le, če se povežejo v raznoliko, a homogeno ekipo, ki deluje po principu "Vsi za enega, eden za vse!", kar pa želimo prenesti tudi v poslovni vsakdanjik podjetja.

 

Namigi za najdbo ključa bodo skrbno skriti po ranču in v zameno za pomoč pri pobegu iz ograde vas bo rešeni konj na koncu še popeljal nekaj krogov po jahališču.

© 2015 by Ajda Mav, s.p.